Witam wszystkich!
Mam na imię Rafał i jestem szczęśliwym właścicielem psa o imieniu Thor.Thor to 2-letni seter irlandzki.Co skłoniło mnie do przejścia na BARF-a?Przede wszystkim brzydki zapach z pyska,problemy z jedzeniem (chyba wypróbowaliśmy już wszystkie suche i mokre karmy dostępne na polskim rynku),a co za tym idzie niedowaga.Barfujemy dopiero drugi tydzień i jak na razie jest super
Pozdrawiam
Rafał i Thor
Seter Irlandzki to piękny piesio. Chętnie zobaczymy foty Twojego psiaka.
A powiedz mi dlaczego akurat seter?
czy to wymagająca rasa jest?
Jestem kociarą, ale w przeszłości myślałam o piesku ;)
Witam, barfuje od kilku tygodni z podobnych względow jak Thor - pies nie jadał żadnej karmy łużej niż 2-3 tyg, dodatkowo u 12 m-cznego onka pojawił się kamień nazębny no i wieczne problemy żołądkowe i rzadkie qpska. Na barfie jest super choć ostatnio mi coś marudzi na jedzenie i nie wiem czy to nie kwestia że dostaje za dużo i w końcu pies jest najedzony?
_________________ Pies powinien mieć więcej praw niż człowiek, jest bowiem jednostką zdecydowanie szlachetniejszą. - Joanna Chmielewska
Seter Irlandzki to piękny piesio. Chętnie zobaczymy foty Twojego psiaka.
A powiedz mi dlaczego akurat seter?
czy to wymagająca rasa jest?
Jestem kociarą, ale w przeszłości myślałam o piesku ;)
Pies na początku należał do mojego ojca (wielkiego miłośnika psów myśliwskich).Gdy Thor miał pół roku u mojego ojca zdiagnozowano nowotwór.Niestety, po 8-miesięcznej walce z chorobą ojciec zmarł, a psem musiał się ktoś zająć. I tak oto teraz Thor mieszka z naszą 5-osobową rodzinką.
Thor wychodzi 4 razy dziennie:3 spacery po 30-40 min. i 1 długi -2 godzinny.W weekendy zdarza się,że długi spacer trwa nawet 4 czy 5 godzin.
Badianek
Barfuje od: 2 lat
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2013-11-03, 11:25
Witaj. No cóż,tak to w życiu bywa,że żegnamy naszych bliskich i zawsze jest to za wcześnie.
Dużo czasu poświęcasz psiakowi. Pewnie tak jak i my, mieszkając poza dużym miastem, masz pod bokiem fajne tereny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum