witam wszystkich.
Miesiąc temu zostałam właścicielką kocurka.
Przygarnęłam go ze wsi z wielkiej kociarni.
Chętnie je surowiznę więc zagłębiłam się w temacie aby posiłki były kompletne.
Jestem z Poznania i mam nadzieję, że przy okazji grupowych zakupów również się jakiś poznaniak znajdzie, aby zgodnie z naturą tego miasta zaoszczędzić na wysyłce ;)
Barfuje od: 08/2008
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 16 razy Dołączyła: 15 Wrz 2011 Posty: 1721 Skąd: Łódź
Wysłany: 2013-10-31, 20:45
Witaj kremolinko, cieszę się, że zawitaliście na barfny .
Życzę sukcesów w żywieniu kotka BARFem i mam nadzieję, że będziesz nam zdawała relacje jak się rozwija Kuba. Niechaj wyrośnie na zdrowego, wielkiego kocura .
Barfuje od: 17.02.2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 21 Sty 2013 Posty: 3009 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-11-01, 16:02
Witajcie, słodki czarny koteczek - głaski przesyłam dla kocurka
pomyśl o towarzystwie dla niego. Jak Ty będziesz w pracy (poza domem) nie będzie się nudził .
_________________ „Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.”
George Bernard Shaw
a dziękuję :) głaski przekazane.
Jak mnie nie ma to ma towarzystw w postaci mojej mamy. Co prawda żadna to zabawa ale sam nie siedzi cały dzień przynajmniej.
Najbardziej mnie rozbraja jak sunie w podskokach przez mieszkanie ślizgając się po podłodze jak z pracy wrócę :D
[ Dodano: 2013-11-13, 18:54 ]
Pochwalę się. Kotek nauczył się aportować :) Oczywiście tylko jeśli ma ochotę, kilka razy, ale dumna jestem bo pod rząd :D
[ Dodano: 2014-08-08, 23:04 ]
Te tałatajstwa to na barfie jak na drożdzach rosną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum