Barfuje od: jeszcze nie
Wysłany: 2013-09-21, 19:05 Witam :)
Witam,
Nazywam się Agnieszka mam 19 lat, obecnie uczeń w technikum informatycznym. Interesuję się głównie kynologią, fotografią, rysunkiem, grafiką i trochę akwarystką. Jestem też właścicielką dwóch wspaniałych psiaków:
VERO ARIETTA Anioł w Skarpetkach
Maja
ur. 21.12.2011r
tri blue merle
Owczarek australijski typ amerykański
Moje małe szczęscie
Lucky
ur. 3.05.2005r (umownie)
black tri
Kundelek
W BARF wkręciła mnie moja dobra znajoma, która ze swoim kotem już od ponad roku są na BARFie. Chcę ogarnąć temat i przestawić swoje psiaki nie lubiące surowego mięska na BARFik :)
Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 60 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1069 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-09-21, 19:41
Witaj Agnieszko,
Kocham merlaki i w dodatku pasterskie Sama mam dwa shelty: sunię merlaczkę i psiaka bi-colora (plus stado kotów). Moje na szczęście nie lubiły suchego, a mięcho kochają w każdych ilościach
Trzymam kciuki za powodzenie w przestawianiu Twoich cudnych podopiecznych
Barfuje od: jeszcze nie
Wysłany: 2013-09-22, 20:48
Dziękuję za miłe powitanie :)
Tak, a Meriś to właśnie ta znajoma co mnie w ten BARF wkręciła :P Bianka 4 dziękuję, fajnie ze komuś podobają się moje wypociny ;) Strona wiem że nie działa, będzie działać już niebawem :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum