Przyszedł w końcu czas na przywitanie się :)
Jestem Klaudia, posiadam dwa yoraski z rodowodem.
Starszy wabi się Bajer, ma już za sobą 6 wiosenek, od niego zaczęła się moja miłość do tej rasy. Niby spokojny pies, kastrat, ale potrafi nieźle obszczekać, pieszczoch i śpioch
Po kilku latach marzeniu o drugim piesku, pojawiła się Eris, z tej samej hodowli, jednak po innych rodzicach. Obecnie ma 5 miesięcy.
Mała nieco rozruszała "brata", walki, gonitwy, bieganie za zabawkami to codzienność. Nieraz, aż głowa boli od tego wszystkiego Ubaw przy tym po pachy. Eris jest też niezłą rozrabiarą, ma kilka przegryzionych kabli na swoim koncie, ale też inne rzeczy
Zarejestrowałam się na forum, ponieważ chciałam się dowiedzieć więcej o BARFie.
Niedawno wprowadziłam dzieciakom surowe mięso, co oczywiście bardzo przypadło im do gustu Planuję zrezygnować całkowicie z karmy i przejść na tą dietę, więc poszukuję nieco informacji na tej stronce
Niestety odmierzanie porcji dla takich mały psiurków nie jest proste, ale mam nadzieję, że dam jakoś radę
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-08-08, 13:35
Klaudia dawno tu nie byłaś ,
Miałam nadzieje, że pojawią się fotki psiaków.
Na avatarze mało co widać.
Może coś więcej nam napiszesz o nich ? Jest tutaj więcej miłośników tej rasy
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-08-08, 16:28
Jest taki watek...
Najciekawsze zdjęcia naszych zwierząt
http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=341
Wrzucaj, bo piękne foty, zapraszam serdecznie.
Za ogrodzeniem mam yorka, przemądrą sunię, która tresuje swoja pańcie
od 5 już lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum