Ja tylko w kwestii formalnej kazali mi się przywitać to się witam , no może nie kazali tylko grzecznie zasugerowali :) więc się witam ja i moje kotki, a w zasadzie jeden chory przez którego tak naprawdę trafiłem na te forum. Nie będę tutaj opisywał problemu bo już założyłem odpowiedni temat w odpowiednim dziale tak więc zapraszam jak by ktoś chciał się dowiedzieć o co chodzi. Temat jest w dziale BARF dla kotów chorych... . Jeszcze z kwestii formalnych to ja mam na imię Łukasz a moje koty to odpowiednio Puszek (szaro-biały) i Stich (czarno-biały).
Poniżej zdjęcia moich kotów:
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-07-30, 10:38
Doopaa, a który z kotów jest chory ? Puszek ?
Ciesze się, ze wpadłeś do Powitalni i przyjąłeś moja sugestię, już nam bliżej do Ciebie i Twoich kotów...
Bardzo rzadko na BARFnym Świecie się rozkazuje komukolwiek....
Fotka kotów jak na zawołanie siedzą jak nie przymierzając "do zdjęcia"
Tak ten szary ma jakieś problemy zdrowotne niby coś z wątrobą i nerkami według ostatnich badań krwi ale na dniach wybieram się do kolejnego weta i zrobię dokładniejsze badania to może będę wiedział coś więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum