Udział BARFa: 25-50%
Wysłany: 2013-06-10, 15:54 Zivan wita!
Cześć!
Witam Was Barfiarze serdecznie
Jestem Karolina, współlokatorka - niektórzy twierdzą, że prawny opiekun - prawie 1,5 rocznej kundlicy Zivy.
Trafiłam tu szukając co nieco na temat BARFa, a to przez jedną użytkowniczkę forum, Aniek. Opowiadała, zachwalała no i masz, ciekawość wzięła górę
Ziva barfuje niewiele, ale myślę, że to kwestia czasu. Na razie ok. 2 dni/tydzień. Sucz trzy dni temu przeszła sterylizację, więc pojawiły się pierwsze wzmianki o kontroli wagi i ewentualnej zmianie diety. I tu ciekawość zaczyna się zmieniać w duże zainteresowanie.
Dwa słowa o Zivanie. Kundlica powstała z charakternego miksu wyżła weimarskiego z owczarkiem niemieckim. Psem jest wybitnie żywiołowym i zarazem chuliganem z najwyższej półki
Barfuje od: 01.03.2013
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 41 Dołączyła: 06 Sty 2013 Posty: 416 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-06-11, 08:39
Wow! Cześć Zivan
Ja tylko dopowiem, że Ziva jest jak dawno zaginiona siostra bliźniaczka Rico, tylko ma bardziej wulkanowaty charakter i jest czarna I jak na siostrę przystało - Rico ją wielbi niesamowicie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum