Barfuje od: 10/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Dołączyła: 16 Wrz 2011 Posty: 299 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2013-03-09, 12:29
Witajcie na forum Zdradź nam ten sekret i napisz, jak twoi podopieczni się dogadują? Zostawiasz ich razem samych w domu? Moja mama miała kiedyś bokserkę, ale ona nie tolerowała w ogóle kotów i podobno to cecha tej rasy?
_________________ Człowiek z nowymi pomysłami jest wariatem, dopóki nie odniesie sukcesu. (Mark Twain)
Ooo, tu bym się nie zgodziła
Miałam boksia ponad 10 lat. To psię było jak do rany przyłóż.
Był opiekunem wszystkich moich zwierzaków, świnek morskich a szczególnie kotów. Nie wspomnę już o dzieciach, które uwielbiał i chodził za nimi krok w krok.
Ta rasa jest moją ulubioną i mam do bokserów wielki sentyment.
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-03-09, 19:04
Dawno temu jak byłam mała...tak było na prawdę
Dużżży bokser na mnie usiadł, pchał tyłek na ławce w parku na moja stronę i usiadł...
Jego pańcia twierdziła, że lubił tulić się do dzieci.
Pamiętam to zdarzenie do dziś, było miłe.
Też mam super doświadczenia z bokserami :) Moja kuzynka ma teraz suczkę tej rasy - Ineska opiekuje się bobasem i cały czas oglądam wspólne zdjęcia szczęśliwej psiny i uśmiechniętej małej Zosieńki razem w zabawie :D
Barfuje od: 2007
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2013-03-10, 17:03
Dziękujemy za powitanie :)
U nas roczny kot dołączył do dwóch dorosłych psów i ... nic. To był największy szok dla nas.
Nie były izolowane od siebie, specjalnie zapoznawane, nie ganiały jej. Z psem by tak łatwo nie poszło Bokserka w kuchni tylko pilnuje, że to ona czeka najbliżej przygotowanego jedzenia.
Hodowczyni Lexi ma też koty i tam jest różnie - jeden pies dzieli się posiłkiem z kotem, inne nie reagują, jedna nie przepuści - chyba kwestia indywidualna niż rasowa.
A u nas dziś urodziny Piorunka :)
malgos
Barfuje od: 2013
Udział BARFa: do 25%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum