Pozwolę się podpiąć pod wątek Gizmo... bo to wszystko przez niego W temacie BARFu jestem na razie na etapie "dziecko we mgle", nieudolnie próbuję stawiać pierwsze kroki. Na zmianę diety czeka u mnie psiarnia w ilości 3 sztuk. Każde z innej bajki, będzie dużo zabawy przy układaniu jadłospisów.
Szacunek i podziekowania dla osób, które na tym forum prowadzą za rączkę takie zagubione dusze jak ja
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-02-14, 16:49
dziuba napisał/a:
Pozwolę się podpiąć pod wątek Gizmo... bo to wszystko przez niego
Dobrze, że przez niego jesteś z nami
Gdybyś jednak założyła tyko swój nowy temat.... i opisała nam wszystkie psie piękności to, będziemy mogli serdecznie Cię powitać.
Czekamy z niecierpliwością....
Zapraszamy
U nas barfnie na całego juz, prócz psów bo sa pół na pół. Koty wciągają barfną mieszaninę kompletną . Zamrażarka na ten cel specjalnie ściągnięta do domu. Koty mniej kupsztalą i to znacznie...minęły czasy targania wielkich kabanów z kuwety... szukaj wiatru w polu to nasza dewiza kuwetowa teraz , wcale a wcale nie brakuje nam w domu cudownego zapachu kociego klocka kuwetowego Wszyscy bardzo bardzo zadowoleni a i efekty zewnetrzne coraz bardziej widoczne są
_________________ Człowiek potrzebuje psa, który będzie go uwielbiał i kota który będzie go ignorował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum