Wysłany: 2012-10-02, 18:03 pies plus 5 kociastych ;)
trochę już tu popisałam, czas się może przywitać ;)
moje stado to generalnie jedna suczka- kundelek 20kg będący ulepszoną wersją malinowego belga ale jako że tymczasowo mieszkam z rodzicami to w skład stada wliczam ich 5 kotów: 4 kotki i jeden mały rodzynek rodzynek jest urodzonym w naszej hodowli 5 miesięcznym norwegiem, ciągle czekającym na swojego nowego sługę(bo przecież nie właściciela, w końcu to kot) i ma śliczne imię- Amor :) jego mama Malta jest drobną kotką o iście arystokratycznym sposobie bycia w hodowli jest również 9 miesięczna czarna szylkretka Irenka, ale dla odmiany jest ona main coonem. oprócz nich dwie tricolorki domowe- seniorka rodu Mizia oraz jej wnuczka(człowiek kiedyś nieświadomy był...) Zuzia, której ojciec był persem i w rezultacie Zuzanka jest ulepszoną wersją tejże rasy
na tę chwilę BARFuje Etna(pies), Malta i Amorek. są przymiarki do BARFowania Ireny. pozostałe kotki nie wykazują zainteresowania, ale mam nadzieję, że uda mi się przekonać mamę, by ta przekonała kocice
zaś ja- mam 21 lat, od soboty zaczynam moje upragnione studia: stosowana psychologia zwierząt, mam ogromną alergię na koty kocham pracę z psami i uwielbiam dobre jedzenie
Ola W.
Barfuje od: 6 lat
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2012-10-02, 19:04
Spore stadko :)
Bardzo ciekawa jestem tych studiów (pierwszy raz słyszę o takim kierunku), myślę, że mogą być bardzo interesujące
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2012-10-02, 20:43
Witaj
Ja dla odmiany mam 4 kocury, 3 starsze dachowce i najmłodszy norweg Dragon w skrócie Młody i suczkę kundelka, miała być ratlerkiem na wysokich nóżkach a wyszedł prawie jamnik
a kierunek studiów bardzo obiecujący
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum