Witam wszystkich serdecznie
Jestem dumną właścicielką dwóch kocurów rosyjskich niebieskich. Borys ma 2 lata i 4 miesiące,a Fiodor niedawno skończył rok. Moje misie są wykastrowane i - wiem, że to nie ma większego znaczenia - z rodowodami.
Cały czas uczę się czegoś nowego o opiece i wychowaniu kotów, a ponieważ dopóki nie miałam Borysa moja wiedza na ten temat była powszechna - czyli prawie żadna - dopiero teraz trafiłam na to forum.
Chcę dać moim kicakom to co najlepsze i mam nadzieję, że uda mi się sprostać takiemu wyzwaniu jak BARF bardzo liczę na pomoc osób doświadczonych, bo nie ukrywam, że trochę mnie to przeraża
Pozdrawiam ciepło i kiciowo
Sonya
Barfuje od: kwie 2012
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2012-09-12, 20:52
witamy kolejne ruski na forum :) :) liczymy na duuuzo niebieskich zdjec :)
Muszę się pochwalić, bo jestem z siebie ogromnie duma i ze swoich misiów też Dzisiaj zrobiłam już drugą mieszankę. Niestety mam małą zamrażarkę, więc mam miejsce na max 10 porcji dla dwóch kotów.
Jesteśmy na BARFie tydzień, ale już zaobserwowałam pozytywne zmiany u moich futerkowców: małe twarde qpy, więcej ochoty do zabawy i do miziania oraz lepszy humor
Jestem mega zadowolona Cieszę się, że w końcu się zdecydowałam przejść na tę dietę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum