Barfuje od: 18.10.2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2016-09-30, 21:26
Zazulek, ja miewam nadwyżki BARFa, bo robię zawsze w dużej skali i jak dorabiam kolejny i kolejny smak to mam problemy z upchnięciem w dwóch zamrażarkach Jak jesteś zainteresowana to info na priv
W każdej mieszance suple naturalne:
tran z wątroby dorsza
olej z dzikiego łososia
mączka ze skorupek jaj BIO
drożdże piwne
krew wołowa suszona
naturalna witamina E (Swanson)
mączka z alg morskich
sól himalajska
tauryna
Hej, chcąc urozmaicić podroby kotom, wzięłam żołądki z indyka, zapominając przy tym, jak są intensywne i że już kiedyś u nas nie przeszły. W związku z tym zamiast 90% spuścić w WC zapytuję czy nie chciałby ktoś ode mnie odkupić mieszanki: na 30 dni (2 już wyjełam, do czasu odbioru może jeszcze dwie wcisną) dla 9.4 kilokota, przepis z meatpoint karkówka 3.8kg pierś z indyka 2.4 kg serce wolowe, żołądki indycze, wątroba kurza, moge wrzucić przepis. Na mięso wydałam 180 zł plus suple, myślę że 100 zł będzie ok na sprzedaż, odbior gdańsk kowale.
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2023-04-11, 13:59
darianna1, ja to akurat nie, ale tak podpowiadając - to jak się nikt nie zgłosi, to może jakaś fundacja byłaby chętna?
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum