Barfuje od: lipiec 2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 28 Lut 2014 Posty: 464 Skąd: Włocławek
Wysłany: 2021-08-24, 15:46
Warto spróbować. Tylko nie rób za dużo, w razie gdyby nie chciały, chyba że masz innego zwierzaka, który na pewno zje. Ogólnie stopniowe wprowadzanie suplementów jest po to, aby niechętne koty powoli przekonać do BARFa, jeśli twoich nie trzeba przekonywać, to nie ma sensu się bawić
Przeczytaj chociaż kilka podstawowych tematów z forum, dowiesz się np że czasem kot nie toleruje jakiegoś suplementu i że wprowadzanie ich po kolei w odstępach czasowych pozwala uniknąć problemów to nie tylko kwestia smaku ale i przyswajalności.
Sierra
Barfuje od: 01.12.2018
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Gru 2018 Posty: 778
Wysłany: 2021-08-25, 09:20
małga napisał/a:
Przeczytaj chociaż kilka podstawowych tematów z forum, dowiesz się np że czasem kot nie toleruje jakiegoś suplementu i że wprowadzanie ich po kolei w odstępach czasowych pozwala uniknąć problemów to nie tylko kwestia smaku ale i przyswajalności.
Widzę, że nie tylko ja mam fioła na punkcie nietolerancji
arka
Barfuje od: chce zaczac
Wysłany: 2024-01-14, 19:34
shana55, Dzień dobry ,mam olbrzymią prośbę czy byłaby mnie pani w stanie poprowadzić odnośnie barfa dla kotow?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum