Mam na imię Darek.
W sierpniu zamieszka z nami kociak. Jako, że pochodzi z barfowej hodowli, chcę kontynuować jego dobre nawyki żywieniowe i powolutku uczę się barfowania
Sprzęt mechaniczny już zakupiony, brakuje jeszcze suplementów i sporo wiedzy, ale mam nadzieję, że jej braki pomożecie mi uzupełnić Szczególnie w obsłudze kalkulatora i sporządzaniu mieszanek dla malucha.
Jak tylko kociak z nami zamieszka, obiecuję Wam wszystkim go pokazać
Dzisiaj chciałem się z Wami tylko przywitać, teraz wracam do studiowania forum
Pozdrawiam cieplutko
_________________ Skrzywdzić kota jest bardzo łatwo, ale wierzcie mi, żaden to honor, żaden! Michaił Bułchakow
Barfuje od: 08.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Lip 2015 Posty: 680
Wysłany: 2020-07-10, 18:15
Darayavahus, hej Fajnie, że będziesz mieć kotka z wyrobionymi dobrymi nawykami żywieniowymi Któraś z forumowych hodowczyń miała porównanie między kotkami BARFnymi i karmionymi gotowcami - te na surowiźnie miały kocięta w lepszej kondycji
Hej Dragana Dzięki za budujące słowa
Już nie możemy się doczekać tego malucha. Miałem szczęście trafić do hodowli z prawdziwego zdarzenia, gdzie koty się kocha i dba o nie, ale gdyby były karmione gotowcami, to i tak przestawiłbym mojego kociaka na mięcho
_________________ Skrzywdzić kota jest bardzo łatwo, ale wierzcie mi, żaden to honor, żaden! Michaił Bułchakow
Sierra
Barfuje od: 01.12.2018
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Gru 2018 Posty: 778
Wysłany: 2020-07-10, 22:33
Hej
Pochwal się przynajmniej rasą... czy czymkolwiek .
Sierra, niektórzy ludzie mówią, że koty, to tak naprawdę OBCY, a Ruski, to już w ogóle
Sierra
Wysłany: 2020-07-11, 12:36
Rexy sobie pooglądaj... Marzy mi się taki czarny Cornish Rex imieniem Alien .
Za to Devon Rex ma zawsze minę, jakby chciał ci wp****** spuścić . Nawet jak mruczy szczęśliwy na twoich kolanach to spogląda na ciebie wzrokiem "a za chwilę ci gardło poderżnę" . Opiekuję się taką parką i uwielbiam te ich miny .
Chciałem przedstawić Wam mojego kocurka. Ma 3 miesiące, a na imię ma Mietek Jest u nas od tygodnia, a opanował już całe mieszkanie, no i podporządkował sobie domowników
Mam wielką prośbę. Jeśli macie jakieś proste przepisy, na drobiowym mięsie z naturalnymi suplementami, to będę bardzo wdzięczny za podesłanie. Sam jeszcze nie układałem przepisu, boje się coś sknocić więc fajnie by było dostać go od kogoś doświadczonego.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Sierra
Wysłany: 2020-08-27, 00:02
Ale słodki Mieciu .
Aż mi przypomniał innego kota... pięknego brytyjskiego kocura. Pupila mojej nauczycielki angielskiego, a Anglii absolutnie zakochanej.
Kot miał oczywiście na imię... Stasek, bo kupili go od górala .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum