Dzień dobry, jestem z Dolnego Śląska i niedługo dołączy do mojej rodziny mały kotek. Jest to maluszek od wiejskiej podwórkowej koteczki, ale u nas będzie typowo domowy. Od dziecka były u nas w domu koty, jednak żywione były suchą i mokrą karmą, co, jak już wiem, nie było dla nich zdrowe. Teraz, kiedy już "jestem na swoim", to będzie pierwszy kotek za którego bezpośrednio ja będę odpowiedzialna i chciałabym zapewnić mu jak najlepsze warunki. Od jakiegoś czasu czytuję forum, a teraz z niecierpliwością czekam na dostęp do kalkulatora, żeby samemu zacząć układać mieszanki :).
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2020-05-04, 08:29
Pozdrawiam krajankę z Wrocławia! :D
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum