Hejo, moja kotka dostawała barfa od kociaka, od dłuższego czasu niestety mieszka u rodziców gdzie dostaje smutną suchą karmę z marketu
Planuję zmienić tę sytuację i mam z tamtego okresu niektóre suple. Tauryna jak podejrzewałam, mówicie że spoko. Drożdże nie pamiętam jakie mam ale przechowywane OK, i maja taką świetną puszeczkę. Jest jednak na nich data ważności. Co myślicie?
Skorupki jajek. Drobne, ale nie proszek. Planuję je wygrzać i używać, chyba OK?
Zdaje się, że miałam jeszcze algi (??), które podejrzewam raczej do śmieci.
Sierra
Barfuje od: 01.12.2018
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Gru 2018 Posty: 778
Wysłany: 2019-10-25, 14:57
Z tego co pamiętam skorupki "drobne, ale nie proszek" mogą podrażnić żołądek u kota... Wsypać skorupki do moździeża i utłuc na drobny pyłek .
Mi w takich momentach pomaga wspominanie o byłym .
Z tego co pamiętam skorupki "drobne, ale nie proszek" mogą podrażnić żołądek u kota... Wsypać skorupki do moździeża i utłuc na drobny pyłek .
Mi w takich momentach pomaga wspominanie o byłym .
Ogolnie rozne surowce przechowuje w jak najwiekszej formie, to i skorupki z przyzwyczajenia choć skorupkom chyba nic nie grozi od utleniania oczywiscie przed uzyciem miele na proszek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum