W dniu dzisiejszym zostałam przyjęta do Grupy, w związku z czym pragnę wirtualnie przywitać się ze wszystkimi, podziękować za przyjęcie oraz przedstawić mojego włochatego "synka" oraz siebie. Mam na imię Ela, z wykształcenia jestem psychologiem i miłośniczką kotów. Moje szczęście to 6miesięczny kotek Norweski Leśny o imieniu OMAR. Jest u nas od 3dni i już skradł mi serce. Jako jego nowa mama pragnę dla niego jak najlepiej. Jest kocurkiem, który w hodowli dostawał BARF i widzę, co takie jedzonko robi z kociakiem. Jest zdrowy, pogodny, dorodny ima cudne futerko.
3 tygodnie temu musiałam uśpić moją Koteczkę rasy Mine Coon, która była z nami 7 lat. Coco - tak miała na imię, ciężko zachorowała (guz śledziony, kardiomiopatia przerostowa serduszka). Było nam bardzo ciężko ale nowy maluch w pewnym stopniu ukoił to cierpienie.
Liczę na to, że dzięki Waszemu doświadczeniu i poradom, uda mi się dać Omarowi wszystko co najlepsze.
Pozdrawiam serdecznie
Witamy :) zachęcamy (mam nadzieję, że Administracja nie będzie zła, że piszę w imieniu Wszystkich ) do czytania postów, nauki oraz pokazania nam tego słodziaka
Jeżeli chcesz, to my także chętnie zobaczymy Coco. Niestety, na niektóre wydarzenia nie mamy wpływu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum