Proporcje tygodniowe:
Mięso z kością 4 dni
Mięso 2 dni
Podroby 1 dzień
Warzywa 10% całości
Menu
Mięso z kością
Udziec z indyka z kością ze skórą 2kg
Indyk z kością mielony 2kg
Kaczka z kością 1kg
Ścinki, kregosłupy z łososia 2kg
Baranina z kością 1kg
Mięso
Wołowina Super 1kg
Serca z indyka 1kg
Podudzie z szarpaka bez kości bez skóry 2kg
Jakieś uwagi?
Serca wliczam do mięs a nie podrobów zgodnie z książką: "Zdrowo, smacznie natrualnie - prawidłowe żywienie psa. Poradnik dla BARFiarzy":
http://lubimyczytac.pl/ks...we-zywienie-psa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum