Gontar
Udział BARFa: do 25%
Wysłany: 2018-06-11, 13:39 Cześć!
Z tej strony Mateusz, ze swoimi dwoma kotkami, Sashką i Vladimirem.
Na razie nie jesteśmy na BARF-ie ale wszystko jest na najlepszej drodze do tego, aby tak się stało.
Do tej pory jemy karmę mokrą i suchą Power of Nature, ewentualnie Mac's, a do tego surową wołowinkę i żółteczka jajek.
Barfuje od: 11.2017
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 30 Lip 2016 Posty: 87 Skąd: Wołomin
Wysłany: 2018-06-12, 19:38
No to witamy i życzymy powodzenia.
Czytaj, ucz się, zadawaj pytania, małymi kroczkami zmieniaj kocie menu na coraz bardziej Barfne
Po pierwsze wywal suche, bo to zło
P.S. Świetne imiona dla kociastych
_________________ Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los.
Chasing The Sun
Barfuje od: IV.2015
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2018-06-12, 20:56
Cześć Mateusz!
Piękne zdjęcia pięknych kotów Niesamowicie je nazwałeś - skąd pomysł na tak oryginalne imiona? Wszystkiego dobrego, powodzenia w barfowaniu
Gontar
Udział BARFa: do 25%
Wysłany: 2018-06-14, 08:18
asia.cat napisał/a:
No to witamy i życzymy powodzenia.
Czytaj, ucz się, zadawaj pytania, małymi kroczkami zmieniaj kocie menu na coraz bardziej Barfne
Po pierwsze wywal suche, bo to zło
P.S. Świetne imiona dla kociastych
Będę czytał i się uczył :) przestawienie na Barf, myślę, że będzie mogło nastąpić z dnia na dzień, bo za surowe mięsko kicie dadzą się pokroić, jak tylko czują wołowinkę to po ścianach chodzą, więc powinno być dobrze, sucha karma się kończy i już więcej kupiona nie będzie, mam nadzieje, że do czasu aż się wszystkie zapasy puszek i karmy skończą uda mi się ułożyć odpowiedni przepis na mieszankę :D
P.S. Dziękujemy
Chasing The Sun napisał/a:
Cześć Mateusz!
Piękne zdjęcia pięknych kotów Niesamowicie je nazwałeś - skąd pomysł na tak oryginalne imiona? Wszystkiego dobrego, powodzenia w barfowaniu
Mieszkałem pewien czas w Moskwie i podobają mi się rosyjskie imiona, chociaż Sashka, to nie imię tylko zdrobnienie od Aleksander/Aleksandra, no ale tak ustaliliśmy z moją narzeczoną i tak zostało, nam się podoba. Czy oryginalne? Nie wiem, być może, większości znajomych i rodzinie się podoba również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum