Barfuje od: 2016
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2018-04-18, 16:04 Molly i jej człowiek pragną przywitać sie na forum ;)
Chciałabym zaprezentowac moja 2,5 letnia Molly,ktora jest nieśmiałą MCO.
Od przyjazdu z hodowli kotka byla pomału przestawiona na barfa.
Jest urodzona matematyczką,z lubościa liczącą żabki na karniszach;),wyrobionym smakoszem wszelakich kabli , znafcą rybek i krewetek wyskakujacych z akwarium i niestrudzona pomocniczką przy wędkarskich wyprawach
Niestety przy okazji badań kontrolnych wyszły problemy z nerkami...
Zawedrowałam juz do kociego nefrologa dr.Neski,ktora zaleciła diete nerkowa dla koteła.
W odpowiednich działach będę prosiła o pomoc kochane forumowiczki o konsultacje wynikow i odpowiednia dietę dla Moluśki.
Przesyłam kilka zdjątek mojego futrzaka;)
Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 60 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1069 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-04-18, 20:14
Witamy Ciebie i Molly
Miło widzieć kolejnego Maine Coona na forum
I pamiętaj, że prócz forumowiczek są też forumowicze i strzelają fochy jak się o nich zapomina
_________________ Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Barfuje od: 2016
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2018-04-19, 05:52
UPS....już się poprawiam;) Szanowni forumowicze byłabym bardzo wdzięczna gdybyście podzielili się wiedzą i bogatym doświadczeniem w prowadzeniu kota nerkowego (2 stadium PNN).Mam cichą nadzieję, że dzięki Wam forumowicze płci obojga😁,uda mi się utrzymać zdrowie Molly na jak najwyższym możliwym w tym stadium poziomie.
KaiKai
Barfuje od: 2015
Udział BARFa: 50-75% Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 20 Kwi 2015 Posty: 330 Skąd: Stegna
Wysłany: 2018-04-25, 03:31
Bianka 4 napisał/a:
Witamy Ciebie i Molly
Miło widzieć kolejnego Maine Coona na forum
I pamiętaj, że prócz forumowiczek są też forumowicze i strzelają fochy jak się o nich zapomina
no właśnie
Najpierw przywitam koteły a potem ich człowieka który się szybko zreflektował
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum