Właściwie nie wiem co napisać na powitanie.
Mamy kota, taki zwykły niezwykły czarno-biały rasy europejskiej.
A tu znaleźliśmy się bo o tych zwierzakach należny wiedzieć o wiele więcej niż wiemy do tej pory.
Pozdrawiamy
Monika i Andrzej
KaiKai
Barfuje od: 2015
Udział BARFa: 50-75% Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 20 Kwi 2015 Posty: 330 Skąd: Stegna
Wysłany: 2018-01-22, 19:53
Cześć
brenks napisał/a:
Mamy kota, taki zwykły niezwykły czarno-biały rasy europejskiej.
Moja ulubiona "rasa", ja tez mam takie krówki niezwykłe i ponad nie stawiam tylko czarne koty. To są koty niezwykłe tudzież Cię informuję.
brenks napisał/a:
A tu znaleźliśmy się bo o tych zwierzakach należny wiedzieć o wiele więcej niż wiemy do tej pory.
No tak, przede wszystkim się im kłaniać należy , ustępować drogi z przeprosinami że akurat ja tu człowiek przechodzę- gdybym wiedział Królu złoty że ty tu będziesz szedł to ja człowiek bym poczekał...nietakt z mojej strony.
Należy wiedzieć więcej masz też na myśli sposób żywienia = barf ?
Zdjęcia gdzie?
Barfuje od: 2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Lis 2014 Posty: 209 Skąd: Poznań
Wysłany: 2018-01-22, 20:48
brenks napisał/a:
Właściwie nie wiem co napisać na powitanie.
No jak to co? więcej o kocie!
Co jadł do tej pory, co lubi, jakie ma usposobienie, skąd Was przywiało na forum? Jak znalazł Was Wasz kot (czyli jak zagościł w Waszym życiu) :D
p.s. europejski to jest rasa ;) czyli właściwym określeniem byłoby "dachowiec", "bezrasowy".
_________________ – Chciałem powiedzieć (…) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
*Terry Pratchett, "Czarodzicielstwo"
ostrzegam! Zdobywanie szerszej wiedzy o kotach uzależnia!
KaiKai
Barfuje od: 2015
Udział BARFa: 50-75% Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 20 Kwi 2015 Posty: 330 Skąd: Stegna
Wysłany: 2018-01-23, 20:29
kashucha napisał/a:
p.s. europejski to jest rasa ;) czyli właściwym określeniem byłoby "dachowiec", "bezrasowy".
Ja sobie wypraszam. Koty europejskie rasy "krówka" , rasy "czarna" , rasa "pręguski" "rude" i inne czworokąty typu trójkolorowe są rasowe i właściwym określeniem nie byłby przymiotnik "bezrasowy".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum