Barfuje od: 18.10.2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2016-07-20, 19:53 Gotowe mieszanki BARF dla kotów - sprzedam
Jako że znów mam nadwyżki magazynowe spowodowane kociętami i chęcią urozmaicenia im diety (nowe mieszanki w drodze, brak miejsca w zamrażarce), to mam do zaoferowania w cenie 30zł/kg:
KACZKA KURCZAK
kaczka, pierś z kurczaka, serca kacze, udziec z indyka, szyje kacze, wątroba kacza, wątroba indycza, żółtka jaj wolnowybiegowych, surowy burak
WOŁOWINA KURCZAK
Udo z kurczaka, wołowina, płuca cielęce, móżdżek cielęcy, serce cielęce, wątroba źrebięca, ozór barani, żółtka, marchewka gotowana
KRÓLIK INDYK
Królik, udziec z indyka, serca z kaczki, wątroba z kurczaka, wątroba z królika, żółtka jaj kur wolnowybiegowych, smalec gęsi, botwinka
KACZKA KURCZAK
udziec z indyka, kaczka, serca kacze, pierś z indyka, szyje kacze, wątroba kacza, żółtka jaj kur wolnowybiegowych, surowy burak
INDYK KURCZAK
udziec z indyka, udko z kurczaka, serca kacze, żołądki kacze, wątroba kacza, żółtka jaj kur wolnowybiegowych, smalec gęsi, botwinka, szpinak, rukola
WOŁOWINA SKRZYDŁA
wołowina średniotłusta, skrzydełka kurczaka, serca z kurczaka, żołądki z kurczaka, wątroba z kurczaka, żółtka jaj kur wolnowybiegowych, błonnik witalny
SARNA KURCZAK WOLNOWYBIEGOWY
sarna, udka kurczaka wolnowybiegowego, serca z kurczaka, wątroba z kurczaka, żółtka jaj kur wolnowybiegowych, botwinka
WOŁOWINA KACZKA
wołowina średniotłusta, kaczka, serca z kaczek, wątroba kacza, żółtka jaj kur wolnowybiegowych, burak
Opakowania 250g, niektórych mieszanek mam tylko po kilka pojemniczków, innych znacznie więcej
WIĘCEJ INFO NA PRIV
Wysłany: 2017-12-01, 23:25
Tym razem nie mieści mi się w zamrażalniku jedzenie dla ludzi Pilnie odsprzedam mieszanki (możliwa wysyłka w styroboksie, cena 30zł/kg, pakowane po 250g):
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2017-12-04, 01:57
situnia
Sporo tych mieszanek
Do wyboru do koloru. Mogłabyś wrzucić tu przepisy w/g których są zrobione??
Ostatnio byłam na stronie Twojej hodowli szukając kociaków a znalazłam przepisy barfowe....
Tak z ciekawości wrzuciłam jeden do kalkulatora (nawyk zawodowy) i byłam bardzo zaskoczona tym co wyszło.
Białko 5,35g, tłuszcz niski, przekroczone normy wapnia i fosforu, sodu i potasu również.
Kilka innych niedociągnięć, sporo warzyw. Mam nadzieję, że reszta przepisów na Twoim blogu
http://firstsnow.pl/category/przepisy-barf/
trzyma się norm naszego Barfnego Kalkulatora, bo jak tak nie jest to lepiej szybko to popraw.
Ten przepis, który przeliczyłam jest zły i nie powinno się go używać do sporządzania mieszanek.
Barfuje od: 18.10.2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2018-02-28, 19:12
Nie wchodziłam tu daaawno Większość przepisów jest robiona jeszcze w starych wersjach kalkulatora. Już jakiś czas temu miałam je dostosować do nowej wersji, chyba w końcu w weekend się za to wezmę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum