Dzień dobry wszystkim,
Zacznę od przeprosin Admina. Prosząc o aktywowanie konta popełniłam gafę zaczynając swój post od słów "witam". Dopiero po wysłaniu przejrzałam różne wątki i dotarłam do tego w którym wyjaśnia co sądzi o tego typu zwrotach. Tak więc moja przygoda z Barfnym Światem zaczęła się niefortunnie...Może kiedyś mi wybaczy?
Teraz kilka słów o mnie. Za kilka dni będę szczęśliwą posiadaczką 3 miesięcznej kotki. Będzie to mój pierwszy kotek. Nie mam więc doświadczenia w żywieniu i obawiam się, że mogę popełnić jakiś błąd który mu zaszkodzi. Przygotowując się na przyjęcie kotka do naszej rodziny czytam i uczę się co będzie dla niego odpowiednie. Żywienie surowym mięsem zamiast karm kupionych w sklepach wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem. Wiem jednak na ten temat za mało, mam mnóstwo pytań i oczekuję pomocy.
I pamiętaj - nie ma głupich pytań ! My wszyscy mamy/ mieliśmy jakieś watpliwości i zawsze znalazła sie dobra dusza która wytłumaczyła , jak krowie na rowie co i jak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum