Witam serdecznie.
Od miesiąca nasza czteroosobowa rodzinka wzbogaciła się o dwie przeurocze kotki rasy Devon Rex. Są to pięciomiesięczne siostrzyczki, które w hodowli karmione były dietą BARF. Kontynuuję tę dietę, na razie z powodzeniem (mam na myśli żarłoczność kociaków), ale wiem, że jeszcze sporo nauki przede mną. Od pewnego czasu chętnie korzystam z wiedzy tego forum, a od teraz oficjalnie :)
Pozdrawiam,
lulinka wraz z Kiką i Felcią :)
Ale piekne koteczki! Tez sie zastanawiam, ktora to ktora?
U nas w domu tez jest kotka norweska o imieniu Felicity. W skrocie Felcia 😊
Pozdrawiamy.
Powodzenia w barfowaniu!
Felcia to zdrobnienie od jej hodowlanego imienia Kartofelek :) Choć czasem wołamy na nią także Felicja lub Felicjana, w zależności od powagi sytuacji ;)
dzień dobry, Cudowna Rodzino łamane na Domku Idealny!
i wy, słodkie, żarłoczne maleństwa
Zaproszone osoby: 1
Basiek
Barfuje od: 2014
Udział BARFa: 50-75% Pomogła: 4 razy Wiek: 59 Dołączyła: 14 Cze 2016 Posty: 421 Skąd: Konin
Wysłany: 2017-06-13, 21:55
Śpiące aniołki.
Czy Felcia jest Felicją lub Felicjaną gdy rozrabia? U mnie Julianek, Julek jest Julianem gdy przekracza wszystkie granice przyzwoitości.
O jakże mi miło - pozdrawiam wspaniałego hodowcę marcepanowych śliczności
Basiek, te kociaczki nie rozrabiają, są przegrzeczne!! A Felcia jest Felicją lub Felicjaną, gdy podczas nawoływania lub zapraszania do czegoś moje siedemnaste "Feluniu" nie działa, przemawiam wówczas do niej niczym do królowej angielskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum