Jestem właścicielką dwóch sfinksów Franka i Dextera.
Na BARF przechodzę od prawie 2 lat z jednej strony czytam zachwyty a z drugiej dostaję po głowie za szalony pomysł! Tak się wahałam i w końcu jestem
Barfuje od: 17.02.2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 21 Sty 2013 Posty: 3009 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-04-06, 17:10
miau miau na forum
Atomówka napisał/a:
Mam nadzieję, że ogarnę
ogarniesz - tego jestem pewna. Mnie też to przerażało, ale regularna lektura forum i "praca w tle" w mózgu nad materiałem sprawiło, że jakoś mi się to poukładało i nie przeraża jak na początku. Choć jeszcze pewne rzeczy mam do ogarnięcia (takie mieszanki dla kotów szczególnej troski (chore).
Pokaż nam swoich kawalerów Podstawowy kurs oswajacza zdjęć
Dobrze jest karmić zwierzęta zgodnie z ich naturą.
Powodzenia
_________________ „Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.”
George Bernard Shaw
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2017-04-06, 23:55
Atomówka
Sfinksy to piękna i wymagająca rasa. Bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na karmienie ich Barfem. Tylko Barf zapewni im wszystko co potrzeba i uchroni przed problemami.
Te bezwłose koty wymagają karmienia wysoko kalorycznego i tłustego żeby nie marzły.
Ale to pewnie wiesz
Robiliśmy na Forum przepisy dla Sfinksów więc już masz ułatwiony start.
Witamy serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum