Udział BARFa: 25-50%
Wysłany: 2017-02-25, 09:50 Powitanie przy kawie
Dzień Dobry,
mam na imię Karolina i jestem opiekunem 3 wspaniałych kotów. Forum czytam już od jakiegoś czasu i cieszę się, że wraz z info o żywieniu zwierząt znajdę również informacje przydatne dla siebie.
Feliś
Ulubione zajęcie: polowanie na ptaszki i zabawa piórkiem
Ulubiony smakołyk: swojski,kozi jogurt
Barfuje w 50%
Kot łowny: myszy i ptaszki
Kituś
Ulubione zajęcie: siedzenie na płocie i tropienie kotów sąsiada
Ulubiony smakołyk: mysza, najlepiej w całości
Barfuje w 50%
Kot łowny: myszy i ptaszki
Tequila
Ulubione zajęcie: spanie na leżaku i obserwacja ptaszków
Ulubiony smakołyk: arbuz
Barfuje w 15%
Kot łowny: muchy
Mam to szczęście, że mam ogródek a niedaleko pole więc w sezonie koty polują na ekologiczne myszy i ptaszki, moim obowiązkiem jest sprzątanie po nich i mogę się pochwalić całkiem okazałym cmentarzykiem:)
Barfuje od: IX.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 15 Mar 2015 Posty: 996 Skąd: Lublin
Wysłany: 2017-02-25, 12:36
Arbuz?
Trzy wspaniałe kociszcza Powodzenia w 100%-owym barfowaniu, koty łowne (nie zjadają zdobyczy, że dorobiłaś się cmentarzyka?) więc nie powinno być większego problemu
dudusiekmoje trzy koty na pewno zazdroszczą Twoim możliwości łowienia zwierzyny, bo nie wychodzą, niestety. My tu kombinujemy jak odtworzyć myszę za pomocą suplementów i mięska a jak jest prawdziwa upolowana to super. Niech jedzą ekologiczne na zdrowie, nie zabieraj im, nie powiększaj cmentarzyka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum