Cześć i czołem wszystkim :)
Jestem Beata, mieszkam w Trójmieście.
Już za kilka dni zawita u mnie kocur brytyjski . Wasze Forum przeglądam od jakiegoś czasu... dzisiaj zrobiłam pierwszą mieszankę... najbardziej podstawową z możliwych z Felini Complete, wołowiną i indykiem i indyczymi sercami.. żeby poczuć temat :) jak tylko kupię maszynkę do mielenia z prawdziwego zdarzenia i wagę jubilerską pokombinuję więcej :)
Barfuje od: IX.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 15 Mar 2015 Posty: 996 Skąd: Lublin
Wysłany: 2017-01-04, 07:05
Cześć beatus Gratulacje za wybór żywienia Trzymam kciuki, by kot docenił Twoje starania i jadł mieszankę bez szemrania. A w hodowli czym jest karmiony?
Izabela, dziękuję :) w hodowli je właśnie tak samo dlatego też ja wybrałam taki model żywienia od początku :)
Mimo że jest przyzwyczajony do surowizny to i tak się boję że będzie wybrzydzal a już mam zapas w zamrażarce na 2tyg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum