Na forum jesteśmy od paru dni ale zapisani od 2 :)
Nazywam się Cent i jestem kociakiem brytyjskim długowłosym ( BLH ) moje umaszczenie to n33 ( colorpoint ).
Od dwóch dni mój pan faszeruje mnie hmmm jakimś barfem ;) powiem wam ze to całkiem smaczne zjadam wszytko co dostane. Cwaniak dal mi raz mokra karmę wiskasa z surowymi kawałkami wołowiny :) i myślał ze się nie połapie, w odwecie zjadłem galaretkę i wołowinkę a resztę zostawiłem hahahah :D niech sobie sam je takie śmieci.
Aj zapomniałem napisać ze za 4 dni będę miał 4 miesiące :)
Po niżej macie moje zdjęcia. A wiecie co czasami siedzę w kawalerce z moim kolega dudusiem to jest chyba królik :) spoko z niego gość.
Witajcie, witajcie
Kocisko przepiękne a królik tez na Barfie??
Hahaha królik jeszcze nie ale kto wie :)
Basiek
Barfuje od: 2014
Udział BARFa: 50-75% Pomogła: 4 razy Wiek: 59 Dołączyła: 14 Cze 2016 Posty: 421 Skąd: Konin
Wysłany: 2016-10-13, 21:57
Witaj piękny Cencie . Jesteś kotkiem o wielkim serduszku , zaprzyjaźniłeś się z Dudusiem. Brawo . Cent, bardzo proszę, nie okupuj za długo komputera, ponieważ twój pańcio ma duuużo do czytania. Życzymy udanego barfowania. Smacznego
Barfuje od: 2012.08.20
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2012 Posty: 2810
Wysłany: 2016-10-13, 22:59
Witaj na forum , dużo czytania przed Tobą, ale obrana droga jest słuszna
Kociak śliczny, mam sentyment do tej rasy bo mój Skippi to fold szkocki i kilka brytyjczyków w rodowodzie ma Nie wiem czy doczytałeś, ale niestety z tytułu rasy i różne niezbyt miłe przypadłości mogą być, ale mam nadzieję, że Twoje kocię będzie zdrowe jak rzep przysłowiowy
Z całą ferajną - 3 sztuki na stałe + od kilku dni 1 sztuka gościnnie (którą ktoś podrzucił, wzięłam z dobrego serca, nie wiem co z nią zrobić, ale ta mała lampucera moich 3 kocich chłopów zaczyna owijać dookoła pazurka i jest to po prostu przerażające ) życzymy wszystkiego najlepszego na nowej, BARF-nej drodze życia
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum