Michal
Udział BARFa: 75-90%
Wysłany: 2016-09-08, 20:48 Witajcie!
Od dłuższego czasu czytam to forum, ale w końcu postanowiłem się zarejestrować.
Mam psa (sukę) 7 latek (wzięta w tym roku ze schroniska) rasa... ciężko określić, ale najprawdopodobniej mieszaniec owczarka niemieckiego i berneńskiego psa pasterskiego (ale to tylko moje przypuszczenia ) i 2 koty oba trzy lata (też ze schroniska) dachowce.
W większości wszystkie zwierzaki karmię BARFem, ale czasem (z lenistwa - przyznaje ) daje im zwykłą karmę.
Bardzo się ciesze, że znalazłem to forum I mam nadzieje, iż wiele się od Was dowiem
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2016-09-08, 22:11
Cieszymy się bardzo, że do nas dołączyłeś
Zdjęcia pupili mile widziane Czytaj i zbieraj wiedzę będziesz miał jak znalazł, owocnego Barfowania
Michal
Wysłany: 2016-09-09, 14:45
kotalina napisał/a:
Wszystkie bezproblemowo przeszły na BARF'a?
Pies był 5 lat w schronisku w którym karmią zwierzaki m.in. odpadkami z pobliskiej rzeźni więc nie miałem problemu z dawaniem jej surowego mięska.
Jeśli chodzi o koty to na początku, aby nie miały problemów żołądkowych karmiłem je karmą, którą dawali im w schronisku (czyli niestety najtańszą możliwą), podrzucałem im mięso do tej karmy i tak stopniowo coraz więcej mięsa, mniej karmy :)
Zdjęcia niedługo dodam. (Jak się nauczę tego robić )
Barfuje od: IX.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 15 Mar 2015 Posty: 996 Skąd: Lublin
Wysłany: 2016-09-12, 06:16
Cześć Lubelaku Koty miny mają co najmniej poważne, ale psiora uśmiecha wesoło - czy zdjęcia oddają charaktery zwierzaków?
Michal
Wysłany: 2016-09-23, 14:30
IzabelaW napisał/a:
Cześć Lubelaku Koty miny mają co najmniej poważne, ale psiora uśmiecha wesoło - czy zdjęcia oddają charaktery zwierzaków?
Zdecydowanie tak! Koty strasznie dumne, nie lubią jak się je dotyka a jak się je woła to patrzą z pogardą, albo nie reagują.
Pieska na początku, mocno wycofana teraz zdecydowanie radosna.
_________________ ,,Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia, nie widzę w nich zwierzęcia. Widzę istotę żywą. Widzę przyjaciela. Czuję duszę'' ~ A. D. Williams
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum