Barfuje od: próbujemy
Udział BARFa: 25-50%
Wysłany: 2016-08-20, 15:53 Halucyniaste stadko się wita *ukłon w pas*
Dobry dzień :)
Jestem Lucyna, niemal trzy dyszki wieku na karku, mieszkam sobie w Żorach (taka śliczna dziurunia na Śląsku, w pobliżu Rybnika).
Posiadam trzy kociambry. Kolejno:
Gacek - dwu i pół letni kastracik, miziak z humorami. Zwiemy go "Gackomat". Bo jak coś jest odrobinkę nieświeże to skubany nie tknie. Jedzonko musi mieć nawet idealną temperaturę, żeby książę to ruszył ;)
Ciemka - półtoraroczna kotka oczekująca na sterylizację. Delikatna bestyja. Odrobinka zboża/ryżu/kukurydzy w karmie i zaczyna się festiwal haftów (i nie chodzi mi o wyszywanie...). Mruczolka do potęgi :)
No i najmłodszy, Ryszardzik. Urodzony 2 maja tego roku :) Wulkan energii i żarłok, jakich mało.
Pewnie w życiu bym nie wpadła na to, że marketowe żarcie to zło, gdyby nie Ciema. Jej delikatny żołądek wymusił zmiany żywieniowe ;)
Udało mi się gadzioszki przestawić na Portę 21 w zestawie z Animondą Carny, ale... zachciało mi się więcej ;)
Więc tak delikatnie BARFujemy, kociaki wcinają surowiznę jak szalone. Może wyjdzie z tego romans na dłużej :)
Barfuje od: 2012.08.20
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2012 Posty: 2810
Wysłany: 2016-08-20, 17:20
Witaj na forum
Widzę, że początki ze strony kociaków dobre, a to podstawa bezstresowego (dla ich właściciela przynajmniej) BARF-owania .
Nie wiem na ile zdążyłaś przejrzeć forum, bo na nic wysiłki posiadacza kota jak kot to olewa i non stop trzeba główkować, jak go przechytrzyć
Ale na szczęście wygląda na to, że Twoje koty mają zadatki na BARF-erów . I myślę, że jak Pańcia się przyłoży, to ten romans może trwać baaaardzo długo...
Barfuje od: 17.02.2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 21 Sty 2013 Posty: 3009 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-08-23, 12:22
Miau, miau, miau na forum, kociambry przepiękneeee Głaski dla wszystkich przekazuję.
Trzymam kciuki aby romans z barfem przerodził się w stały związek - z korzyścią dla Twoich podopiecznych
_________________ „Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.”
George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum