Moonlight
Wysłany: 2016-08-18, 10:32 Mięsożercy witają wszystkich na forum :)
Mam na imię Anna, wraz z moimi urwisami ( dwa koty i pies) szukam zdrowszego jedzenia dla nich, zauważyłam że moim kotom i psu lepiej smakuje surowe mięso, są po nim bardziej wyluzowane mam wrażenie że to jest idealne jedzenie dla nich a przede wszystkim lekkostrawne, próbowałam już wcześniej karmić surowym mięsem ale z FC jednak przerwałam z obawy że to nie był naturalny suplement diety, na dzień dzisiejszy po woli się doszkalam czytając o barfie, na razie skorzystam z gotowych przepisów ponieważ jeszcze nie mam kalkulatora i nie umiem na nim działać, przysiąść na dłużej obecnie nie mogę bo mam ostatnio ręce pełne roboty ale chętnie przyjmę dobre rady i pomoc, na dzień dzisiejszy szukamy sproszkowanej krwi wołowej jeśli ktoś by miał to chętnie odkupię troszeczkę :)
Barfuje od: 17.02.2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 21 Sty 2013 Posty: 3009 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-08-18, 12:07
Miau, miau i hau na forum
napisz coś o swoich podopiecznych
Jeśli możesz w profilu wpisać skąd jesteś (łatwiej coś doradzać odnośnie zakupów, wetów, itp), to może jakaś dobra dusza z miejscowości lub bliskich okolic podzieli się z Tobą krwią wołową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum