Odstąpię FC w oryginalnym opakowaniu, zostało około 55g. Kupione w lipcu 2015; data ważności 27-05-2016 (czyli już niedługo). Część zużyłam wdrażając się (oraz Kota :) w barfną dietę. Aktualnie przeszłyśmy na Easy B.a.r.F, więc może nasze FC przyda się komuś do testów na innym kocim organizmie ;)
Jestem z Krakowa, ale mogę przesłać w dowolne miejsce, oczywiście z prośbą o wcześniejsze pokrycie kosztów wysyłki (polecony ok. 9 zł; priorytet ok. 10 zł).
Zapraszam do kontaktu na PW.
_________________ "Natomiast ja dam ci podarunek. To będzie kotek. Będziesz z nim mieszkał, czesał go, karmił i codziennie głaskał, bo bardzo to lubi. Za to, jeśli ktoś ciemną nocą zechce wejść tutaj i poderżnąć ci gardło - kotek go zeżre."
_________________ "Natomiast ja dam ci podarunek. To będzie kotek. Będziesz z nim mieszkał, czesał go, karmił i codziennie głaskał, bo bardzo to lubi. Za to, jeśli ktoś ciemną nocą zechce wejść tutaj i poderżnąć ci gardło - kotek go zeżre."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum