Barfuje od: 12.12.13r
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Wiek: 35 Dołączyła: 23 Sty 2013 Posty: 2660 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2015-02-16, 22:16
Ja już dostałam zdjęcia, Ty nie? Wyszłam grubo i jak facet, mam nadzieję, że nie wyglądam tak w rzeczywistości ale Aurelka wyszła pięknie http://i.imgur.com/V880Qzrl.jpg
Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 60 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1069 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-02-16, 22:28
Przed tygodniem w Łodzi to ja (i moje koty) byliśmy na szczęście na wystawie TICA... cisza i spokój... jeżeli ktoś gada przez mikrofon to w celu przywołania konkretnego "spóźnialskiego" na ring do oceny
_________________ Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Tym razem zamiast słonecznej Kalifornii pan zabłysnął i powiedział, że znów Putin wygrał. Chodziło o kota rosyjskiego niebieskiego.
Chyba nie mam poczucia humoru, czy coś...
Barfuje od: 12.12.13r
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Wiek: 35 Dołączyła: 23 Sty 2013 Posty: 2660 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2015-02-16, 23:39
Wszystkie "żarty" pana prowadzącego były równie "śmieszne". W ogóle jak dla mnie jedno wielkie nieporozumienie. Przed oceną Aurelki w sobotę sędzina zrobiła sobie przerwę, a ten jak nawiedzony mnie wywoływał, wrzeszczał że będę miała absencję, a jak przyszłam na ring (równo z sędzią), to jeszcze mnie przez nagłośnienie zaszczycił uwagą, żebym się wybrała do okulisty
Wyszłaś bardzo dobrze i Aurelka też. Ja zdjęcia dostałam przed chwilą, ale wstawię je później, bo muszę sobie przypomnieć jak to się robi.
A jeśli chodzi o prowadzącego to nie mam głowy by go słuchać, ale jeśli z jego powodu przedłuża się wystawa, to jestem zła. Nie lubię jeździć gdy jest ciemno bo mam problemy z oczami. Koty są zmęczone. Prowadzący jest głównie po to, by przywoływać ludzi - tak wg mnie.
My będziemy w Poznaniu w oba dni ;) musiałabym tylko zobaczyć na którym ringu/hali itd bo jeszcze tego nie ogarnęłam :D ale wśród małych, rozszczekanych szetlandów :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum