Witam wszystkich! W listopadzie 2014 adoptowałam 4-miesięczną kicię ze schroniska. Po wielu problemach z dopasowaniem karmy, po której kot nie będzie miał problemów żołądkowych trafiłam na BARF i już zostałam :)
Do Delty nieplanowanie dołączyła Pola. Była u mnie w domu tymczasowym, a że nikomu się nie spodobała, to została
Pierwszego dnia u mnie razem ze swoim bratem (22 maja 2015)
Kilka dni później kociaki znalazły sobie mamusię-psa moich rodziców W międzyczasie do tej dwójki dołączył kolejny tymczas, a potem kocurek poszedł do nowego domu.
Pola i drugi tymczas, Tosia.
Tosia już w nowym domu, a Pola jako mój kot legalnie poznaje świat.
Z wczorajszego spacerku
Edit: obecnie Pola vel Potwór ma prawie pół roku, ładnie je barfne mieszanki i waży ok. 2,8 kg
Barfuje od: 10/2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Gru 2011 Posty: 952 Skąd: Francja
Wysłany: 2015-10-06, 15:30
Pies rodziców skociał, bo śpi jak kaczka, tzn. jak kot Śliczna koteczka, nie wiem jak komuś się może czarny kot nie spodobać, ich futro jest przepiękne.
Pies śpi tak całe swoje życie, czyli prawie 11 lat. Jest całkiem zadowolony ze swojego kociego dziecka Delta była mniej szczęśliwa, 3 miesiące biła kociaki po głowie, a z Polą zaprzyjaźniła się dopiero, jak zostały same. Wcześniej obie wolały bawić się z Tosią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum