Witam wszystkich,
Dziękuje za przyjęcie do forum.
Trafiłam tu z powodu wyrafinowanego gustu kulinarnego mojego kocurka Fiodora;) Fiodor ma około pół roku, jest kotem przygarniętym z podwórka. Karmie go karma mokra, ale niestety Fiodor tylko dwa dni z rzędu je jeden rodzaj karmy, na trzeci dzień nie chce nawet jej powąchać. Muszę codziennie zmieniać mu rodzaj karmy i tez nie zawsze trafie w jego upodobanie na dany dzień. Na szczęście przepada za surowym mięsem stąd moja obecność tu. Mam nadzieje ze nauczę się wiele od Was jak prawidłowo karmić jak i dbać o mojego kotka.
Bylo o Fiodorze teraz coś o mnie:) Mam na imie Paulina, Fiodor jest moim pierwszym kotem, do tej pory miałam tylko dwa psy, które szczęśliwie dożyły swoich dni (jeden 19 lat, drugi 16), dlatego jestem jeszcze zielona jeśli chodzi o opiekę nad kotem. Dlatego cieszę się, ze będę mogła czerpać wiedzę od Was dzięki temu forum.
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2023-01-26, 17:47
Fiodorek, cześć Paulina :) Może wrzucisz fotkę Fiodora przez fotosik i podkleisz tu link
Imię Fiodor kojarzy mi się z Fiodorką - zarąbistym okrągłym czeskim wafelkiem w czekoladzie
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum