Od jakiegos czasem czytam forum, więc nadszedł czas żeby się przywitać.
Jestem szczęśliwą posiadaczką 11 miesięcznego Ragdolla. Maison to taka kochana ciapa, spokojny, strasznie przytulaśny i ogromny leniuch. Na chwilę obecną je Catz Finefood i GranataPet. Uwielbia surowe mięso, ryby są absolutnie nie zjadliwe. Nie toleruje wołowiny i dziczyzny, odrazu są biegunki i drapanie. Maison jest moim pierwszym kotem i dlatego poszukiwałam informacji na temat zdrowego żywienia i postanowiłam rozpocząć przygodę z Barfem. Muszę przyznać, że jestem trochę przerażona czy dam sobie radę ze skomponowanie mieszanki, dlatego mam nadzieję że pomożecie :)
Barfuje od: IX.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 15 Mar 2015 Posty: 996 Skąd: Lublin
Wysłany: 2018-04-11, 06:05
Izabela J., cześć imienniczko
Maison wygląda imponująco, czy to przez to wielkie futro, czy ciałka ma nieco więcej?
- tak czy inaczej przepiękny
I wie, co dobre dla niego - nie pogardzi surowym mięskiem, więc wprowadzenie barfowego żywienia prawdopodobnie nie będzie dużym problemem. A przerażenie na początku tej drogi to normalna sprawa, ale uwierz, że do przebrnięcia. Trzeba się tylko odważyć. No i trochę poczytać Życzę powodzenia
Dziękujemy za miłe słowa :)
Maison jest bardzo puchaty, ale też jest dużym potężnym kocurkiem. Hodowczyni odrazu mnie uprzedziła, że on będzie duży :D
Mam nadzieję, że łatwo nam pójdzie z Barfem. Najważniejsze, że lubi surowe mięso, więc już jesteśmy na dobrej drodze. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum