jedrek3871
Wysłany: 2017-02-03, 15:06 Dzien Dobry.
Przylaczam sie do powitalni I pozdrawiam wszystkich milosnikow/milosniczek kotkow.
O mnie bedzie krotko-Andrzej ,46lat, pracuje w MNC NE.(latwo znalesc co to takiego).
A teraz kotek- kocurek o imieniu Rufus pochodzi "ze stajni" Global Houese*PL. rasa ragdoll Kolor: RAG a 04 (blue mitted). Data urodzenia: 09-06-2016r. Ojciec: Garou Moje Laleczki
Matka: Cyndi Lauper RagandDoll*PL .Aktualnie ok 5,5 kg wagi, bardzoo rozmowny szczegolnie nad ranem ok. 5.00 .Typ troszeczke bym powiedzial nie proszacy o pieszczoty lecz bardzo ciekawski I towarzyski kotek. Napady glupawki ma jak I wszystkie kotki, wydajac przy tym roznorodne niesamowite dzwieki.Dotychczas karmilem wylacznie karmami suchymi oraz mokrymi dobrej jakosci oraz miesem I rybami gotowanymi. Zaczynam powoli wdrazac lobuza w naturalne swieze miesko.
Bardzo chetnie je zjada. Wiec mysle ze z czasem przejdziemy na Barfa calkowicie.
Aa dodam ze psotnik jest prima sort. Nie da sie przy nim nudzic.
Zdjecia wstawie jak opanuje tutaj sztuke uploadu.
Pozdrawiam I jako ze dzis piatek. Zycze milego wekeendu.
No niestety bedzie bez zdjec bo moj sluzbowy laptek blokuje takie pliki.
Na BARFa przechodźcie jak najszybciej, póki kot nie zdążył nabrać złych nawyków . No i póki jeszcze rośnie - bo to najważniejszy okres w jego życiu. To, co teraz zjada służy mu do budowania całego organizmu i będzie miało odzwierciedlenie w stanie zdrowia przez całe życie.
Barfuje od: IX.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 15 Mar 2015 Posty: 996 Skąd: Lublin
Wysłany: 2017-02-06, 07:14
jedrek3871, no nie leń się tak z tymi zdjęciami, czekamy Od pewnego czasu (wszystko przez naszą forumową Ines ) stałam się fanką ragdolli
Życzę powodzenia w opiece i barfowaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum