Przepraszam, że dopiero teraz piszę powitanie ale jakoś nie mogłam znaleźć czasu żeby się zmobilizować i poszukać zdjęć
Nazywam się Dorota, mam 1,5 roczną psinkę (Lusi) oraz 3 letnią kotkę (Róża). Oba zwierzaki są ze schroniska, kotka jest ze mną dopiero od miesiąca. Wzięłam ją niedługo po odejściu ukochanego Devonka, Antosia.
Jak na razie powoli wprowadzam barf, nie mam chyba jeszcze wystarczającej odwagi i wiedzy żeby w zupełności przestawić zwierzyniec na dzień dzisiejszy barf zajmuję około 20% diety, mam zamiar wprowadzić ją w 100% do końca lutego, na początku marca odbieram malutkiego devonka i chciałabym od razu wprowadzić mu ten rodzaj diety.
Jestem maniaczką zdrowego odżywiania, dlatego wprowadzam wszystkim domownikom zdrowsze wartościowe jedzenie. Nie można w tym względzie pominąć zwierzaków
Z góry dziękuję Wam za pomoc i rozwianie moich wątpliwości, a niżej wstawiam zdjęcia Lusi i Różyczki.
[img][/img]
[img][/img]
Barfuje od: 08.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Lip 2015 Posty: 680
Wysłany: 2016-01-17, 15:23
Hej hej Ładny zwierzyniec Ci się zbiera!
Więcej odwagi! W razie wątpliwości możesz zawsze szukać pomocy w odpowiednich wątkach, na pewno ktoś przyjdzie z pomocą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum