Barfuje od: VIII 2011
Udział BARFa: 75-90%
Wysłany: 2011-11-24, 21:08 Hej :)
W poszukiwaniu diety najlepszej dla mojego kota trafiłam na forum chatulowe, a stamtąd - tutaj. Ponieważ mam nadzieję wciąż pogłębiać wiedzę, planuję trochę tu zabawić. ;)
A powodem mojego zainteresowania kocim żarciem jest Kociszek - znaleziony jako brudny skrawek rudego futerka, teraz zniewalająco przystojny młody dżentelmen. Kocisz nie wybrzydza, apetyt ma jak na tygrysa przystało i muszę raczej pilnować, żeby poza swoją mięsną mieszanką masła, makaronu, zawartości garnków czy resztek z jamniczych misek nie wyżerał... Tylko na chrupki ochoty nie ma, woreczek Orijena chyba przyjdzie mi oddać biednym kotkom.
Wysłany: 2011-11-25, 20:34
Dosłownie godzinę temu przyniosłam z klinik (weterynaryjnych oczywiście, na których - jako studentka - bywam dość regularnie) ok. 5-tygodniowe maleństwo. Mam szczerą nadzieję zachować go na stałe, jako towarzystwo dla Kocisza, więc trzymajcie kciuki! Nowy BARFer nam rośnie... ;)
Wysłany: 2011-11-25, 22:09
Nie sądzę. Mały prostu i chudy, to się to futerko długie wydaje. ;) To taki zwykły podrzutek, nikt go nie chciał, to wzięłam, żeby nie siedział sam, głodny i zmarznięty. Koci katar ma i pewnie robale, ale damy radę. :)
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Lis 2011 Posty: 18 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-11-26, 00:47
Witamy! Pięknie nam rudości przybywa Też mam taki okaz z krawatem i w rękawiczkach (białych). I trzymam kciuki za burą bidę - będzie piękny gdy wyrośnie na BARFie
aśka
Barfuje od: roku Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 177 Skąd: śląskie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum