Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:) jestem 24 letnią właścicielką 6,5 letniego owczarka niemieckiego o imieniu Presto. o diecie BARF myślałam już jakiś czas temu, jednak początkowa nietolerancja surowizny zmusiła mnie do porzucenia tego pomysłu na dietę.
po więcej informacji zapraszam do naszego wątku:) http://www.barfnyswiat.or...p?p=50642#50642
Barfuje od: 3,5 roku
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-01-02, 20:37
czy jesteś tą beatrix którą myślę, że jesteś?
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
Barfuje od: 3,5 roku
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-01-02, 21:15
tośmy się zgrały z rejestracją na forum
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
to forum dwa dni temu znalazłam i postanowiłam zostać na dłużej a masz założony wątek psi/koci/kocio-psi? póki co jeszcze nie bardzo ogarniam to forum i znajdywanie tu odpowiedzi, postów użytkowników, nieprzeczytanych tak jak na dogo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum