Jestem Marta. Od dwóch tygodni właścicielka pierwszego w życiu kota. Filon (Filuś, Filek, a także Kitek albo nawet Synek;) ma 2,5 miesiąca.
Zanim maluch do nas przyjechał czytałam, dużo czytałam, żeby wiedzieć jak właściwie opiekować się kociakiem. Jedzenie... długa droga do barfa:) Ale jestem. Na razie początki z Felini Complete. Za jakiś czas pewnie naturalna suplementacja. I być może więcej postów (choć ja raczej z czytających niż piszących).
Barfuje od: 2012.08.20
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2012 Posty: 2810
Wysłany: 2013-11-10, 18:57
Witaj
Zdziwione kocie cudo - ten ogonek jak maszt i białe skarpetki...
Ale coś widzę, że chyba niezły łobuz z niego wyrośnie - to podejrzanie niewinne spojrzenie nic dobrego nie wróży - wypisz, wymaluj mój Rico...
A to niezły gagatek - wiecznie zdziwiony i niewinny, a broi na całego
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Ostatnio zmieniony przez Skipper 2013-11-10, 19:50, w całości zmieniany 2 razy
Badianek
Barfuje od: 2 lat
Udział BARFa: 90-100%
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-11-10, 20:30
Ach jak pięknie pozuje
Wyrośnie z niego celebryta koci...chyba najmłodszy na BŚ na tę chwilkę, bo u nas wszystko rośnie jak na BARFie wiec sie spiesz z fotami i wszystko dokumentuj, a może załóż wątek specjalnie dla futrzasej pociechy
w http://www.barfnyswiat.org/viewforum.php?f=18
Oczywyście deklaruje pomoc.
Pytaj, a zawsze raczej wcześniej niz później otrzymasz pomoc od BARFnych Aniołów.
Zaproszone osoby: 2
Maryna
Barfuje od: maj 2012
Udział BARFa: 90-100%
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Kwi 2012 Posty: 62 Skąd: Białystok
Wysłany: 2013-11-11, 00:16
Witaj, Filon jest przepięknie umaszczony
Ja też zaczynałam z felini complete ale szybko przeszłam na naturalne suplementy. Najtrudniej było zrobić pierwszą mieszankę - z każdą kolejną idzie coraz łatwiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum