Maryna
Barfuje od: maj 2012
Udział BARFa: 90-100%
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Kwi 2012 Posty: 62 Skąd: Białystok
Wysłany: 2013-11-08, 20:40 Witamy ze wschodu ;)
Witamy się i my .... :)
Nazywam się Karolina razem z moimi kotami i rodzinką mieszkamy na wschodzie Polski. Jestem na forum od ponad roku i nie bardzo się udzielałam jak widać… (chyba że w wątku z zamówieniami )
Moje kociaste to :
Morfeusz – 3 lata – moja pierwsza kocia miłość, rozgadany i rozmruczany kocur. Wzięty z ogłoszenia z bialystokonline - pani rozdawała kotki niebieskie rosyjskie a Morfek jest czarny jak widać i nikt go nie chciał – do nas trafił z kocim katarem.
Drahma (zwana Ciotką) ok. 5lat – adoptowana za pośrednictwem kotkowa. Jej pani wyjeżdżała za granicę. Kotka bardzo przeżyła rozstanie i czasami zachowuje się w nieprzewidywalny sposób, na szczęście coraz rzadziej. Jako władca absolutny nie znosi sprzeciwu i rządzi chłopakami…
Mai’q – 2 lata – przywieziony przez męża ze wsi od babci znajomych, podobno tylko on przeżył z całego rodzeństwa. Jako jedyny wychodzi na spacerki. Strasznie rozrabia i atakuje Ciotkę z ukrycia. Z Morfem są jak bracia – raz się biją a raz kochają.
A ja, cóż – w wolnych chwilach czytam, oglądam anime i lubię gry rpg.
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 5 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1576 Skąd: podlaskie
Wysłany: 2013-11-08, 22:37
Witaj ze wschodu z pięknymi kotami - też lubię gry rpg, tylko dawno nie grałam....
Maryna
Wysłany: 2013-11-08, 22:55
Jadis generalnie fantasy a tak konkretnie to seria The Elder Scrolls zaczynając od Morrowind, przez Obliviona i Skyrim oczywiście - teraz czekam na online ale czy zagram - to zależy jakie będą opłaty, zresztą nie grałam jeszcze online ...
w między czasie Wiedźmin I i II a dawno temu to grałam w Migt&Magic a i jeszcze Dark Messiah po drodze :)
gerda teraz gram dorywczo w weekendy jak nie mam zjazdu ;)
Badianek dziękuję za słowa uznania
[ Dodano: 2013-11-08, 22:58 ] situnia z Białego jesteś, tak ?
Barfuje od: 18.10.2013
Wysłany: 2013-11-09, 20:54
Med-vet na Berlinga 17A, pracują tam Panie z Kotkowa, dzisiaj też jak tam weszłyśmy to po lecznicy latały małe szarlatany, które można adoptować. Kotkę po sterylizacji oddały po 3,5h całkowicie już wybudzoną. Teraz siedzi mi na kolanach bidulka od 4 godzin i ruszyć się nie mogę... Jak wstaję to od razu przychodzą jej do głowy głupie pomysły w stylu skakanie na drapak...
Maryna
Wysłany: 2013-11-09, 23:41
bo one jakieś strasznie skoczne się wtedy robią ;)
rano będzie lepiej, zobaczysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum