Wiek: 30 Dołączyła: 02 Mar 2012 Posty: 12 Skąd: Jastrzębie
Wysłany: 2012-08-15, 20:54 Kociaki Superendi
Witam serdecznie wszystkich!
W naszym domu mieszkają 3 przekochane koteńki.
Diasy 8 lat prawie jak "MCO" ;) Całe życie na suchym
Psocia 2,5 roku - szylkretowe szaleństwo! Je mięsko spażone, surowe oraz suche jedzonko.
Oraz Asma Sali Cat*PL RAG a 03 21, 5 mies! Czyli pstro w głowie, puki co zjem prawie wszystko co mi dasz...
O BARFie czytałam tu już dużo wcześniej, ale nie przywitałam się i żadne z moich podejść nie doszło do skutku . Mam nadzieję, że mi to wybaczycie. Teraz jestem zawzięta, wszystkie potrzebne suplementy posiadam, ale puki co jeszcze niczego nie robiłam. Moja wiedza nie jest jeszcze na poziomie, na którym bym chciała aby była. Kiedy ją zdobędę spróbujemy ponownie zrobić domowe jedzonko ;)
Meri
Barfuje od: 12.08.2012
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2012-08-15, 21:02
Zobaczymy, puki co mięsne puchy i tak je tylko Aśka, za to prawdziwe mięcho tylko Psocia, byłoby idealnie gdyby je połączyć w jedno. A co z Daisy nie wiem, ona się brzydzi wszystkiego co nie wygląda jak brązowy chrupek.
Wysłany: 2012-08-16, 22:02
Psocia to kot z działek, kociaki roznosili w torbie stali bywalcy naszej znajomej. Dostaliśmy ją za czteropak piwa, j ;) wszak powszechnie wiadomo że zwierząt całkiem za darmo się nie oddaje. Psocia od maleńkiego była wykochana i wyniunana to po niej widać, jest przekochanym kotkiem, strzela mizianki i całuje na dobranoc. Psocia jeszcze jakiś czas temu odwiedzała wystawy jako kot domowy, na razie jednak ma wystawowo-pokazową przerwę.
Muszę się wam pochalić, Psocia zjadła dziś kilka kawałków kurczaka z kością! A Asia zjadła 1 kawałek wołowiny i 3 kurczaka ukryte w karmie.
Daisy nadal nic, spróbuję jej zrobić galaretkę. Jak była maleńka to mieliśmy kotkę która czasem dostawała supermarketówki mokre, ale ona tylko je wylizywała z sosu
Maciejka
Barfuje od: 04.2012r
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2012-08-16, 22:02
Psoci to chyba do zdjęcia założyłaś jakieś wdzianko z rękawami ?
Wrzuć jeszcze trochę jej fotek w innych ujęciach - jestem ciekawa jak wygląda reszta ubranka.
Miłego barfowania!
Wysłany: 2012-10-20, 18:04
Psocia na mięsku już dość długo ale cały czas przygotowujemy się ostatecznie do BARFowego żarełka, a teraz jesteśmy na etapie wprowadzenia małych porcji do dietki, a więc bd barfowe kuleczki po 20-25 gram. Zobaczymy co na nie powie nasz kurczakożerca.
Wysłany: 2013-11-12, 15:04
Asma 10 tygodni temu została mamą i dała nam 4 wspaniałych kociąt!
Arsen
Amelka
Antoś
Aliska, która zostaje z nami :)
Na swoich kochanych dużych czeka jeszcze Arsen i Amelka.
Arsen to urodzony Barfer, uwielbia mięcho i często zagarnia łapką największą porcje.
Kociaki jedzą surowe mięsko z kurczaka, lubią tuńczyka, ale mieszanki barfnej jeszcze nie miały, zaczniemy od puszeczek Catz Finefood, na które czekamy, niestety pan kurier się nie śpieszy z dostarczeniem paczuszki...
Barfuje od: 17.02.2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 21 Sty 2013 Posty: 3009 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-11-12, 15:23
takie śliczności koty od małego po dorosłego.
Witaj na forum i jak postanowiłaś być zawzięta, to uda Ci się wprowadzić BARF do tej kociej społeczności.
_________________ „Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.”
George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum