Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2011-09-21, 09:42 Wiadomości z Forum i o Forum
Dzięki nawiązaniu kontaktu z Anne, prowadzącej znaną już na całym świecie stronę o naturalnym żywieniu kotów, nasze Forum zostało przez nią zalinkowane pod polskim tłumaczeniem jej Listu Otwartego do weterynarzy (u dołu strony) :
No faktycznie babol, ale już tam dzwoniłam, w tekście zostało poprawione. Po kliknięciu w link odnosi jeszcze do błędnego adresu, ale dostałam informacje, że serwer musi "przetrawić" czy jakoś tak i że powinno się wkrótce naprawić
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy...
Nordstjerna
Udział BARFa: 90-100%
Tak mnie naszło po nocy... co myślicie o tym, żeby założyć stronę forum na facebooku? To jest obecnie jeden z popularniejszych portali społecznościowych, więc może można go wykorzystać do promocji zdrowego żywienia zwierząt. Co Wy na to?
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-10-18, 06:43
A może by tak puścić też do innych portali? Bardzo fajny artykuł
FB bardzo fajny pomysł.
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie mam nic przeciwko temu, żeby puścić tekst do innych portali, mogę coś do niego nawet dodać, jeśli jest taka potrzeba, tylko nie bardzo mam kontakty w innych portalach niestety
Ale jeśli ktoś ma, to jasne, że można spróbować
Popieram , trzeba z tym wyjsc do ludzi . Wiekszosc moze nawet nie wiedziec o istnieniu BARFa a FB malo kto teraz nie ma , nie uzywa , albo w ogole nie zna.
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2011-10-19, 10:49
Ugadałyśmy z hipotezą, że ona zajmie się sprawą zaistnienia Forum na facebooku .
Będziemy też z czasem próbować zamieszczać artykuły o Forum i o BARFie na innych portalach, także większych. Chcemy to zrobić w miarę profesjonalnie i do tego celu będziemy potrzebowały trochę czasu oraz Waszej drobnej pomocy, o czym napiszę w innych wątkach .
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
Barfuje od: 5 miesięcy
Udział BARFa: 75-90%
Wysłany: 2011-10-19, 20:01
Gratulacje dziewczyny Odwaliłyście kawał dobrej roboty :)
W artykule znalazła się nawet foteczka mojej Snow White ( ta z kością ) - która robi dobrą reklamę - mam nadzieję :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum