danuta.katarzyn
Barfuje od: roku
Udział BARFa: 75-90%
Wysłany: 2013-07-16, 09:27 Witamy
Od dłuższego czasu podczytujemy Wasze forum i dużo wiadomości z niego czerpiemy , czas najwyższy oficjalnie się przedstawić.
Jestem właścicielką dwóch suń husky -od roku 3 letniej Hasi ( po fizyczno- psychicznej przemocy, nie socjalizowanej, dla której człowiek to najgorsze zło na świecie) i -od stycznia tego roku 1,5 rocznej Zuli (mimo przeszłości hardej, odważnej i szalonej), adoptowanych przy pośrednictwu stowarzyszenia SOS HUSKY.
I od razu mam pytanie czy ktoś w dziedzinie dostaw działa w Łodzi , bo na pierwszy rzut oka Warszawa i Wrocław rządzą serdecznie pozdrawiamy
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-07-16, 10:54
Witaj na Barfnym Świecie.
Od Łodzi się wszystko zaczęło, w tym wypadku masz fajnie tez
Zaproszone osoby: 2
bura4
Barfuje od: 1998
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 18 Lip 2012 Posty: 327 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-07-16, 12:40
W Łodzi macie też super sklep na mięso, z którego warszawskie dziewczyny robiły zamówienia - koniny i nie tylko!!
A jako kiedyś właścicielka Malamuta bardzo serdecznie pozdrawiam!!
danuta.katarzyn
Wysłany: 2013-07-16, 14:32
Pewnie piszesz o sklepie Zyga tak stamtąd mam koninę i podroby końskie, korzystam także z rynku bałuckiego -tam tuszki gęsie i indyki, z rynku barlickiego- głownie kaczka - korpusy, skrzydła i szyje , czasem As-pol zamawiam,
chciałoby się coś innego np baraninkę lub kózkę dla gwiazdek
zdjęcia spróbuję zamieścić wieczorkiem
danuta.katarzyn
Wysłany: 2013-07-16, 20:16
bura4 napisał/a:
A Zyga nie ma baraniny produkcyjnej w ofercie??? Na www mają....
także podaja że mają jagnięcinę, cielęcinę itp, nie wiem jak jest przy zamówieniu hurtowym, ale w detalu od pól roku nie udało mi się nic upolować w tzw znośnej cenie, jak czytam że w W-wie są skrawki w cenie do 10 zł to mnie ściska wybaczcie , ja ostatnio miałam ofertę 30 zł , może też tak być że nie udało mi się po prostu trafić na coś ciekawego.
[ Komentarz dodany przez: Sandra: 2013-07-17, 09:43 ] OT., a na tematy zaopatrzeniowe jest stosowny watek, zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum