Coś w tym może być... Moj tż nadal niby półżartem wspomina , ze czasem boi się , ze mu koty w nocy palce poogryzają czy coś... Może mu pokażę to zdjecie O.o przestanie mówić półżartem
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
Napisałaś tam też trochę postów i szkoda, że nie można teraz połączyć tożsamości.
Skoro jednak chcesz mieć nowe ego , to trzeba będzie stare unicestwić.
A z takim stadkiem, to musisz już zostać z nami na dobre!
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
Barfuje od: 2010
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-01-03, 08:55
hej :) A ja Cię znam :P I znam Twoje koty. Ale o psach i prosiakach nic nie wiedziałam :D Czy Baltazar mieszka w Warszawie z Danką? I teraz nazywa się Franek? No i po takim barfnym początku jada rózne puszkowe i chrupkowe świństwa? Już ja Dance palcem pogrożę ;) Ona mi coś na jodze (bo my się razem na Żoliborzu jogujemy - Ciebie też bardzo zapraszam, świetne miejsce i świetna nauczycielka) mówiła, żeby jej zrobić próbki. Ale, przyznam się bez bicia, zapomniałam.
Tosia cudowna :) Przy okazji kociej wystawy obejrzałam kiedyś wystawę świnek i widziałam łysą świnkę morską - one wyglądają jak małe hipcie :D Są śliczne.
Pozdrowienia dla psiaków i dla rodziców dla reszty zwierzyńca :D
Barfuje od: 3,5 roku
Wysłany: 2014-01-03, 12:30
jak się tu robi multicytaty? :)
dagnes, myślałam, że nie da się odzyskać konta, więc nie zawracałam głowy w tej sprawie :) no nic, i tak wolę mój nick pisany normalnie przez o
agal, tak, to dokładnie ten Baltazar! :) moi rodzice nikogo nie namawiają na barf, bo ludzie się przerażają, jak słyszą o tym wszystkim... ostatnio była taka pani z potencjałem, chciała jak najlepiej dla kota, powiedziałam jej o barfie, a jak wyszłam to słyszałam jak mówi do mojej mamy, że ona tego robić nie będzie niestety, ale chociaż zdecydowała się na karmy bezzbożowe. myślę, że za jakiś czas zmieni zdanie, mam taką nadzieję ;)
widzisz, ja łyse świnki też poznałam przy okazji kociej wystawy jak zobaczyłam, to powiedziałam, że muszę mieć... no i jakoś za dwa miesiące pojawiła się Tosia :) niestety nie dożyła nawet roku...
Malta zajęła pierwsze miejsce w ogólnopolskim rankingu norweskich leśnych na rok 2013
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
Przecudne masz te kotki a Mizia podobna trochę do mojej Lili, a Tim i to jego oko...niesamowite, często widziałam takie u haskich.
Fajnie mieć taki zwierzyniec ,sama mam dwa kotecki,psa,królika i świnkę morską
Barfuje od: 3,5 roku
Wysłany: 2014-01-08, 16:49
odebraliśmy dziś 10kg mięsa dla psów, zamrażarka zapchana po brzegi ale muszę to i tak jeszcze podzielić, rozplanować co kto zje
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum