No to dziś się dowiedziałam, że Ekozwierzak się zamyka.
Vivienne nie martw się, suplementy możesz kupić w wielu innych miejscach. Nawet ja Ci mogę odstąpić trochę ze swoich zapasów jak nic nie znajdziesz, ja zawsze jestem zaopatrzona jak na wojnę.
Ja wiem, że w kwestii naturalnych suplementów, na pewno z Wami nie zginę.
Tylko moje stwory nie umieją jeszcze jeść nic innego niż wołowina. Powoli oswajają się z indykiem. Premix był o tyle fajny, że smakował. Mogłam kupić troszkę nowego mięsa na próbę, domieszać odpowiednią ilość Premixu i uczyć koty nowych smaków. Już na przykład wiem, że dotłuszczanie smalcem gęsim nie przechodzi, masło klarowane może być. Olej z łososia wciąż niejadalny itp. A teraz czeka nas znów kurs przyspieszony... Nawet nie mogę zrobić kroku wstecz na BARFnej drodze, bo tego nieszczęsnego Ziwi dalej nie ma.
No nic - jakoś to będzie...
Verano [Usunięty]
Wysłany: 2014-10-23, 23:39
Wisiało w powietrzu od dłuższego czasu... Bardzo szkoda, ale takie niestety są prawa rynku.
Barfuje od: 3,5 roku
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-10-24, 14:00
Verano napisał/a:
Wisiało w powietrzu od dłuższego czasu... Bardzo szkoda, ale takie niestety są prawa rynku.
hmm to znaczy? bo zastanawiam się, co może być powodem zamknięcia
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2014-10-24, 16:17
vivienne napisał/a:
No to dziś się dowiedziałam, że Ekozwierzak się zamyka.
Sklep działa dopiero 3 lata...może to jakas przejsciowa sytuacja.
Na stronie sklepu nic nie podano do wiadomosci ?
Właścicielką sklepu jest ;
http://www.barfnyswiat.or...viewprofile&u=7
O nie, nie, nie... zdążyłam tam coś zamówić tylko raz. Czy gdziekolwiek indziej da się zamówić bez problemu wszystkie kocie suplementy, czy mam się z wielkim bólem przestawić na FC albo wrócić do gotowców? Bo w tej chwili jestem załamana, dopiero zaczęłam zabawę z naturalnymi suplementami, ten sklep był idealny.
Informujemy iż podjęliśmy trudną decyzję o LIKWIDACJI SKLEPU EKOZWIERZAK.
Chcielibyśmy podziękować, że byliście z nami przez te wszystkie lata.
W związku z likwidacją sklepu zapraszamy na WIELKĄ WYPRZEDAŻ magazynu! Zniżka jest już wliczona w cenę każdego produktu!
Zamówienia złożone do dnia dzisiejszego zostaną oczywiście w całości i normalnie zrealizowane. W razie pytań prosimy o kontakt mailowy.
Z poważaniem, Tamara i Mariusz Truch
więcej »
Kontakt mailowy
30-07-2014, Tamara Truch
Uprzejmie prosimy od dnia dzisiejszego we wszelkich sprawach dotyczących zamówień, zapytań i Państwa wątpliwości o KONTAKT WYŁĄCZNIE MAILOWY lub ZA POMOCĄ KOMUNIKATORA GG (od pn-pt 9-17)
Na maile odpisujemy zazwyczaj od razu lub maksymalnie w ciągu 24 h od otrzymania maila.
Barfuje od: 28.07.2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Lip 2014 Posty: 1292
Wysłany: 2014-10-24, 20:28
jest jeszcze ekopies i zadowolony pies i chyba w babuzoo też są suple. Ale nigdy w żadnym z tych nie kupowałam, więc nie wiem, jaki poziom obsługi... Rządził ekozwierzak...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum