Wysłany: 2013-01-27, 00:54 Ogoniaste i futrzaste z Wrocławia Pozdrawiają!
Witam Wszystkich!
Zawitałem na Barwnym Świecie za namową pewnej kobity która się tu zwie "Bianka 4" celem "zdrowszego odżywiania". Jako "nowicjusz" buszuje, czytam i dokształcam swój umysł póki co
Pozdrawiam (y) Wszystkich Serdecznie
Postaram sie policzyć , zestawić i na forum wstawić w takim razie, mam nadzieje ze administrator nie posiada mojej lokalizacji mieszkaniowej i nie przyjada panowie z białym ubrankiem
Dzisiaj było szaleństwo i zakup maszynki do mielenia- czyli czynności podstawowe mechaniczne poczynione. Zgłębiania wiedzy ciąg dalszy, a tymczasem przedstawiam bandę chętnych do surowizny:
Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 60 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1069 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-01-30, 11:15
A trójka maluchów jeszcze biega u mnie Mam jeszcze 10 dni, żeby się nacieszyć dziewczynami. Ciężko będzie się z nimi rozstać... Armiś jeszcze troszkę posiedzi, bo leczymy ciężkie zapalenie płuc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum