Wysłany: 2015-03-16, 19:09 cdvet suplementy dla kota - skład - prosze o pomoc
Witam,
kiedyś , gdzieś, jakiś czas temu, pytałam o suplement tej firmy, ale nie odpowiedział mi nikt na pytanie.
Postanowiłam więc założyć "tutaj" wątek osobny, być może ktoś , kto się zna, odpowie mi na moje wątpliwości. Być może , skorzysta na tym więcej osób . kto wie...
Jak w tytule. Chodzi mi o bezpieczenstwo składu, suplementów tej niemieckiej firmy.
Interesuje mnie skład żelu do czyszczenia ząbków z kamienia.
Składniki: organiczny olej konopny, zeolit, skorupka jajka w proszku, ekstrakt z nasion grejpfruta, olej kadzidło ( bioswella), olejek szałwiowy, anyż, koper włoski olej, olejek tymiankowy, olejek goździkowy
Preparatu na drogi moczowe:
Składniki: ekstrakt z pestek winogron, pokrzywy, strąki fasoli, liście jeżyny, skrzyp, propolis, melisa, kora dębu, kora wierzby, żeń-szeń, Eupatorium, liście winogron, rumianek
Dodatki na kg: dodatki technologiczne: ziemia okrzemkowa E551c 75g
Preparatu na wzmocnienie:
Skład: propolis proszek, rokitnika jagody, spirulina, martwe ziele pokrzywy, strąki fasoli, skrzyp, liście jeżyny, liści melisy, Wasserdostkraut, korzeń żeń-szenia, liście winogron, kora dębu, kora wierzby, kwiaty rumianku
*Wasserdostkraut, nie jestem pewna co do rosliny, więc nie tłumacze.
Może ja się jeszcze przypomnę.
Mogłby się jeszcze ktoś wypowiedzieć na temat skuteczności ( w przypadku stosowania produktów powyższych), albo chociaż może składu produktów ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum