Najmłodsza barferka w rodzinie
Ze starszym bratem ♥
A zabawom nie ma końca
Skończyła się produkcja bomb biologicznych. Za to teraz koteł nie robi nic. Od bomby wczoraj w nocy nie było nic. Ale brzuszek mały więc się nie stresuje. Za to ile sika!
_________________ Ze mną Brzeskie Koty Mięsożerne: Mefisto, Mia, Manga, Bambo, Nyks, Hades i Gizmo. [*] Maura [*][*Mocca[*]
Tymczaski: Krówka, Odra i Bruno.
Fundacja Brzeskie Koty
Barfuje od: 2012.08.20
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2012 Posty: 2810
Wysłany: 2014-08-10, 11:53
I tam, Marlenka to słodkie imię podobnie jak kicia.
Mój Rico ma imię krótkie i mocne a i tak zawsze jak go wołam to Rico Rico.... no bo jakieś to imię za krótkie dla mnie (i dla kota chyba też - na jedno Rico nie przychodzi ale na Rico Rico już tak). Ewentualnie przyjdzie na takie długie Riiiiiiiicoooooooo
A Skippi to Skipeniuuuteeeek i wtedy najczęściej przybiega Albo Skiiiiipuuuuś - Skippi jakoś ciężko do niego trafia.
Chyba moje koty wolą dłuższe imiona
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Skipper, ta kicia wcale nie jest słodka I nie może taka być! Ma być diabłem wcielonym, dlatego szukam złego imienia Z Mefistem się udało, może z nią też się uda.
_________________ Ze mną Brzeskie Koty Mięsożerne: Mefisto, Mia, Manga, Bambo, Nyks, Hades i Gizmo. [*] Maura [*][*Mocca[*]
Tymczaski: Krówka, Odra i Bruno.
Fundacja Brzeskie Koty
Wysłany: 2014-08-10, 12:15
Aha
To możesz nazwać ją Maggie - wiedźma taka była złośliwa wyjątkowo, albo Morticia (Morti) jak żona Gomeza Addamsa (też do końca normalna chyba nie była)
I będziesz miała fajne skróty - Meg albo Morti
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Wysłany: 2014-08-10, 17:50
Nina, napisałaś, że kicia nie może być słodka i ma być diabłem wcielonym.
Czyli w czasie przyszłym stąd wywnioskowam, że chcesz z niej zrobić upiorka kociego Takie maleństwo słodkie nie może być przecież wredne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum