Wysłany: 2022-11-07, 20:48 Cześć Wszystkim! :)
Cześć, mam na imię Ola, mieszkam i pracuję w Krakowie.
Od dwóch miesięcy jestem opiekunką cudnego maine coona - Elbrusa - przytulaśnego kociaka.
Jako prawdziwa kocia mama, która od lat marzyła o posiadaniu swojego kociego dziecięcia, chcę dla niego jak najlepiej. Bardzo dużo czytam na temat kotów, żeby poszerzyć moją wiedzę. Stąd zaczęły się moje pierwsze kroki w nauce odpowiedniego żywienia kociąt...
A potem usłyszałam o BARFie. "Barf"? Czy to słowo nie znaczy po angielsku czegoś bardzo nieprzyjemnego? Hmmm... Tak na początku pomyślałam. Ale zaczęłam czytać na ten temat i bardzo się wciągnęłam.
Obecnie moje kocie dziecię najchętniej jadłoby tylko BARFa (tak, tak, jest ewenementem, co to kręci nosem na puszki), więc motywuje mnie to do działania w tej sferze i nauki, nauki i jeszcze raz nauki :)
Poniżej zdjęcie mojego kochanego pysia:
Pieszczoch
Barfuje od: Od teraz
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 22 Gru 2016 Posty: 664 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2022-11-07, 21:45
Dobry wieczór!
0ch,jaki słodziak ten twój Elbrus
i jaki mądry,że bez przymusu lubi BARFA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum